Despre mine

Despre mine… mmh… păi să începem 😀

 • 20130621-IMG_7192M-am nӑscut ȋn 16 iulie 1992 pe planeta Terra, și de atunci pânӑ acum ȋi mulțumesc lui Dumnezeu cӑ m-a purtat ȋn brațul sӑu de biruințӑ.
 • In anul 2013, iunie, am cunoscut o fata minunata, Denisa, care mai tarziu mi-a devenit sotie, mai exact in data de 17 mai 2014.
 • Ȋncă de la câteva săptămâni eram la un pas de a mă reîntoarce în ceruri la Tatăl, însă planul Lui a fost altul; aşa că am fost vindecat de o boală mai periculoasă la inimă. De atunci până acuma nu am mai avut probleme, din cauza medicului suprem.
 • Nu mi-a plăcut să merg la grădiniţă :D, aşa zicea mama şi ce mai ţin şi eu minte. Ȋn fine, ştiu că mai apoi până am terminat şcoala gimnazială m-am tot jucat. Eram inventator de jucării :D. (nu îmi dau seama de ce nu mi-a plăcut la grădiniţă).
 • De plăcut, cred că îmi plac multe lucruri să fac: gătesc de mic, deci nu mor de foame; mai şi inventez câteodată prăjituri :D, îmi plac cărţile mult, ceea ce m-a determinat să şi scriu, şi cred că în multe domenii îmi place să ştiu câte ceva din ele.
 • Ȋmi place muzica… mai şi fredonez la ceva instrumente (nu vă spun ce), doar ca amator… poate într-o zi voi descoperi mai bine talentul.
 • Dacă vrei să aflii mai multe… vei descoperi din ceea ce scriu eu.

La vârsta de 17 ani, am ȋnțeles planul lui Dumnezeu care ȋl are pentru mine. Am ȋnceput sӑ mӑ implic ȋn media creștinӑ, fapt care a avut un impact puternic ȋn viața mea. Nu am studiat o școalӑ de teologie sau jurnalism, dar ȋmi place sӑ cred cӑ sunt un ucenic al lui Isus, și prin ceea ce fac şi scriu sunt un folos pentru creştini şi nu numai.

Ȋn acest moment, administrez site-ul www.totalschimbat.ro (care a luat ființӑ ȋn 25 august 2010), sunt membru al Echipei Știri Creștine www.stiricrestine.ro (din luna septembrie 2010), și Editor al Rețelei Aradul Evanghelic www.aradulevanghelic.wordpress.com.

PS: In data de 17 martie 2015 am devenit tatic pentru o printesa frumoasa cu numele de Ruth

Nu știu planurile lui Dumnezeu pentru viitor, dar le las ȋn mâna Lui ca El sӑ ȋmi coordoneze viața și pașii pe calea care duce cӑtre Ȋmpӑrӑție.

Reclame
4 comentarii

4 gânduri despre „Despre mine

 1. Fii Binecuvântat ! Mi-a plăcut descrierea, suntem născuți în același an, lună și zi 😀 și pocăiți la aceeași vârstă 🙂 Foarte minunat Domnul lucrează !

  • @Alex Vivat, sunt placut surprins sa primesc un mesaj de la o persoana care avem atat de multe in comun, cel putin cred ca e prima data cand aflu de o persoana ca e nascuta in acelasi an, luna si zi, plus ca impartim si aceeasi credinta !!!

   Multe Binecuvantari si Har din belsug !!!

   • Mulțumesc mult, Fii și tu Binecuvântat și Domnul să fie cu tine, să te călăuzească pe drumul care mergi! mai vorbim noi 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s