Şi-a mai trecut un an din viaţă… 20 de ani

20130621-IMG_7192Nu pot să spun că e cea mai minunată zi din viaţa mea până acuma, însă tot ceea ce pot spune este că îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru anii cu care m-a binecuvântat până acuma. Cu siguranţă ziua de 16 iulie, este o zi memorabilă în viaţă mea şi aşa va rămâne mereu, şi vreau să mulţumesc lui Dumnezeu pentru părinţii cu care m-a binecuvântat şi care mi-au dat viaţă.

Mulţumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat harul de a fi un copil al Lui în armata Sa, şi doresc ca tot ceea ce fac să fie spre Slava celui Sfânt. Vreau ca tot ceea ce el mi-a încredinţat în mâinile mele să fie o bună lucrare în via Sa, şi astfel să împlinesc voia Lui.

Mulţumesc tuturor acelora care în momente de cumpănă şi deznădejde au fost fost alături de mine în rugăciune şi sprijin în viaţa mea.

Mulţumesc acelora care împreună cu mine au contribuit şi au ajutat la răspândirea evangheliei prin diferite metode de evanghelizare…

Vă mulţumesc încă odată vouă, care aţi fost alături de mine şi cei care încă mă susţineţi în rugăciunile voastre în continuare, iar pentru toate îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru o nouă zi din viaţa mea!!!

Mulţumesc dragi colegi pentru urările voastre…

Mulţumesc dragi prieteni…

Mulţumesc…

Reclame

2 gânduri despre „Şi-a mai trecut un an din viaţă… 20 de ani

  1. Silviu,iti doresc multi ani binecuvantati de TATA si Dumnezeu sa binecuvinteze tot ceea ce faci.Iti doresc multa binecuvantare si sanatate din plin !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s