Valentin Cercelaru a plecat acasă la Domnul

Valentin Cercelaru, în vârstă de 38 de ani, membrul în Biserica Penticostală “Golgota” din Tg-Jiu, judeţul Gorj, a plecat acasă la Domnul astăzi, 15-08-2011, în jurul orelor 19:00 după ce fusese internat la un spital de urgenţă din Bucureşti din cauza tragicului accident care a avut loc în data de 11-08-2011.

Valentin Cercelaru era angajat al firmei Velpitar din Tg-Jiu, iar în timpul liber care îl avea ajuta la lucrarea de construcţie a noii biserici care este încă în lucru. Accidentul a avut un efect foarte puternic, Valentin lucrand pe schelă la o înălţime de peste 2 metri cu o maşină electrică de găurit, se pare că aceasta s-a blocat în pereţii zidului, iar impactul a făcut ca fratele să cadă de pe schelă în cap, unde jos era pavat cu ciment.

A fost dus de către un prieten la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Târgu-Jiu, însă din cauza stării agravate pe care a prezentat-o, medicii târgujieni au decis transferul acestuia la Spitalul Regional Nr.1 Craiova, Secţia de Neurochirurgie. Conform celor mai noi informaţii, Valentin era în stare gravă de şoc, iar şansele de supravieţuire au fost aproape imposibile, fapt prin care Valentin a plecat acasă la Domnul astăzi, 15-08-2011, în jurul orelor 19:00.

Cauze de rugăciune:

  • Rugaţi-vă pentru întreaga familie Cercelaru care trece prin mari încercări;
  • Rugaţi-vă pentru soţia fratelui Valentin, Marinela Cercelaru ca Domnul sa o întărească şi să-i dea putere;
  • Rugaţi-vă pentru cei 6 copilaşi care au rămas orfani de la o vârstă foarte mică.

Multe Condoleanţe,

Silviu Firulete

Lasă un comentariu